Kompetanse

Vi tilbyr målrettet kompetanse innen forretningsutvikling, ledelse og strategi, ofte benyttet ved komplekse IKT- og endringsprosjekter.

Teamet vårt består av erfarne konsulenter med sterkt forretningsfokus og engasjement, som evner å finne de riktige løsningene gjennom en strukturert tilnærming. Vi er meget dedikerte til å lede våre oppdrag til suksess. Alle konsulenter har bransjeerfaring og bred erfaring i å lede, støtte og koordinere prosjekter.

Roller

Våre konsulenter har vært benyttet i mange roller, blant annet som Prosjekteier, Programleder, Prosjektleder, Prosjektstøtte / PMO, Testleder, Integrasjons- og løsningsarkitekt, Fasilitator, Rådgiver, Leder på selskaps- og avdelingsnivå (management-for-hire), og Forretningsanalytiker.

For oss er ingen oppgave for stor, ingen oppgave for liten.

Bransjer

Vi har deltatt i prosjekter i en rekke bransjer: Telekom, Kraft, Forsikring, Offentlig Sektor, Helse, Olje/Gass/offshore, Bank/Finans, Detaljhandel, Sikkerhet/Forsvar, og Flyindustri.

Våre konsulenters bakgrunn og vår brede bransjeeksponering har gitt oss verktøy og evner til å effektivt kunne sette oss inn i nye bransjer.

Formell kompetanse

Våre konsulenter er utdannede sivilingeniører, siviløkonomer, MBAer og ingeniører på toppskoler i både Norge og utlandet (Europa, USA, Asia). Sammen har vi en bakgrunn som gir oss mulighet til å løse de fleste problemstillinger.

Våre konsulenter har kurs og sertifiseringer som er relevante for utførelse av våre oppdrag. Dette inkluderer Prince2, Lean Six Sigma, GDPR, PMI prosjektmetodikk, TOGAF, ScrumMaster og øvrige kurs innen prosjektstyring.

Personlige egenskaper

Vi består som andre bedrifter av ulike personer med ulike egenskaper. Men vi har lykkes med å samle en gjeng som alle går inn i sine oppgaver med engasjement og fokus på å løse oppgaven, med en åpen og fleksibel tilnærming.