Konsulenter

“Alt som hindrer fremdrift er en del av vårt scope!”

Våre konsulenter har omfattende bakgrunn fra flere bransjer og sterke meritter i gjennomføring av komplekse prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder de verktøy, ressurser og støtte som kreves for å kjøre vellykkede prosjekter.

Ved avslutning av våre oppdrag, blir vi svært ofte spurt om å ta ansvar for nye prosjekter eller gå inn i nye roller hos kunde. Dette setter vi utrolig pris på, og velger å tolke det som den ultimate tilbakemelding på at vi gjør en god jobb og er til å stole på, uavhengig av hvilke oppgaver som skal løses.

Johnny Tangen

Johnny Tangen

Johnny er en erfaren leder og prosjektleder med bakgrunn fra telekom, IT og energi. Han har som leder jobbet mye med analyse, strategi og planlegging, forretningsutvikling, prosessoptimalisering, teamutvikling og motivasjon. Som prosjektleder har han erfaring med tverrfaglig prosjektledelse, leverandørhåndtering, forretningsarkitektur, IT strategi og implementering og tjenesteutvikling.

Utdanning Sivilingeniør elektronikk
Profil Endringsleder
Kontakt email   linkedIn

Thomas Tourrenc

Thomas Tourrenc

Thomas har 20 års erfaring med utrullingsprosjekter innen telekom, helse og olje/gass/offshore. Han har hatt totalansvar for prosjekter og delprosjekter - fra utredning og planlegging til implementering og utrulling. Thomas er metodisk og strukturert. Han er opptatt av kommunikasjon og åpenhet mot alle involverte ressurser og miljøer for å sikre fremdrift mot leveranse av gode løsninger.

Utdanning Siviløkonom
Profil Prosjektleder
Kontakt email   linkedIn

John Ørjan Simonsen

John Ørjan Simonsen

John Ørjan har et solid fundament innen økonomisk styring og forretnings- / prosessanalyse fra et tidligere liv som revisor. Som prosjektleder har han erfaring fra utrullingsprosjekter, med spesielt fokus på prosessdesign, leverandøroppfølging og prosjektøkonomi. John Ørjan er omgjengelig og kreativ, han har høy arbeidskapasitet og en glødende interesse for prosjektarbeid.

Utdannelse Siviløkonom
Profil Prosjektleder, forretnings- og prosessanalyse
Kontakt email   linkedIn

Anna Nysetvold

Anna Nysetvold

Anna er en erfaren prosjektleder i bredt spekter av digitaliseringsprosjekter innen hele verdikjeden mellom leverandør, kunde og sluttkunde fra anskaffelse til implementert og forvaltet løsning. Hun har ledet komplekse endringsprosjekter med mange interessenter, flere leverandører og brukergrupper. Hun er en dyktig prosjektleder som skaper engasjement og jobber for å rydde veien slik at prosjektet får arbeide effektivt og uforstyrret. Anna er sertifisert prosjektleder innen GDPR, Prince2, SPL, PMP, IPMA og SCRUM, og har en Master of Management grad fra Handelshøyskolen BI.

Utdanning Sivilingeniør Datateknikk
Profil Prosjektleder
Kontakt email   linkedIn